2014. április 26., szombat

Libatöpörtyűkrém

Mostanában olyan borongós, esős időre ébredünk, hogy eszembe jutott ez a finom kenegetős krém. Nem csak télen jó ezt a finomságot enni!


Hozzávalók:

  • 300 g libatöpörtyű (vagy sertéstöpörtyű!)
  • 3 főtt tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 1 csokor petrezselyem (finomra vágva)
  • só, bors ízlés szerint
A töpörtyűt ledaráljuk, majd hozzákeverjük a mustárt, az aprított tojásokat, a finomra vágott lilahagymát és a karikára szeletelt újhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a petrezselymet.


Ez a felturbózott töpörtyűkrém sokkal lazább, mondhatom "könnyebb", mint a sima változat. 


A mellé tálalt kenyér is jön hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin