Martha Stewart |
Összeszitálni:
- 12 dkg liszt
- 2 teáskanál sütőpor
- 5 dkg keserű kakaópor
- 1/4 teáskanál só
Habosítani:
- 11 dkg vaj
- 27 dkg barnacukor
- 1 tk. vaníliakivonat
- 2 egész tojás
- 22 dkg olvasztott csoki
- 80 ml lej
A habos, tojásos, csokoládés krémhez felváltva hozzákeverni a tejet és a lisztes keveréket.
4 részre osztani, folpackba csomagolni, 1/2 órán át hűtőbe tenni.
Kb: 2,5 cm vastag rudakat sodorni, feldarabolni, a darabokból kicsi golyókat formálni, majd vastagon porcukorba hempergetni.
Papírral bélelt sütőlapra nagy közökkel rakni, 180°C fokon kb: 12-15 percig sütni.
Nem szabad kiszárítani!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése