Kenegetős, egyszerű, nincs benne semmi újdonság!
Mi így szeretjük!
Ezt az egységet lehet duplázni, mert ebből nem sok lesz!
Hozzávalók:
- 2 közepes padlizsán
- kis fej hagyma fele
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál mustár
- 3 evőkanál majonéz
- só, bors ízlés szerint
A padlizsánt hosszában elvágjuk, irdaljuk.
Előmelegített sütőben 200°C fokon 45-50 perc alatt barnára sütjük.
Ha kihűlt, az összes hozzávalót botmixerrel pürésítjük.
Pirítóssal megesszük!
Előmelegített sütőben 200°C fokon 45-50 perc alatt barnára sütjük.
Ha kihűlt, az összes hozzávalót botmixerrel pürésítjük.
Pirítóssal megesszük!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése