2012. október 2., kedd

Hósipka sütemény



Martha Stewart
Hozzávalók:

Összeszitálni:
  • 12 dkg liszt
  • 2 teáskanál sütőpor
  • 5 dkg keserű kakaópor
  • 1/4 teáskanál só
Habosítani:
  • 11 dkg vaj
  • 27 dkg barnacukor
  • 1 tk. vaníliakivonat
  • 2 egész tojás
  • 22 dkg olvasztott csoki

  • 80 ml lej
A habos, tojásos, csokoládés krémhez felváltva hozzákeverni a tejet és a lisztes keveréket.
4 részre osztani, folpackba csomagolni, 1/2 órán át hűtőbe tenni.
Kb: 2,5 cm vastag rudakat sodorni, feldarabolni, a darabokból kicsi golyókat formálni, majd vastagon porcukorba hempergetni.
Papírral bélelt sütőlapra nagy közökkel rakni, 180°C fokon kb: 12-15 percig sütni.
Nem szabad kiszárítani!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin